Train mee met Defensiefit!

Schrijf je hieronder in om deel te nemen aan onze PT sessies!

Evenementen & PT Sessies

28

Jan

12:00 t/m 14.30 uur

Gezamenlijke PT Sessie voor Defensiefitters & nieuwe leden

PT-Instructor: Djack Littel

26

Feb

13:30 t/m 15.30 uur

PT Sessie (120 minuten)

PT-Instructors: Djack Littel, Bart Peekstok & Joost van der Zwan

5

MRT

11:00 t/m 15.00 uur

AIRSOFTEN met DEFENSIEFIT!

Onder begeleiding van SF Operators voeren we een Special Forces missie uit

26

MRT

13:30 t/m 15.30 uur

PT Sessie (120 minuten)

PT-Instructors: Djack Littel, Bart Peekstok & Joost van der Zwan

22

APRIL

18.00 t/m 07.00 uur

12H Trainingsprogramma 'Unbreakable' (UITVERKOCHT)

Special Forces Operators, Military Drill-instructors & PT Instructors

20

MEI

18:00 t/m 07.00 uur

12H Trainingsprogramma 'Unbreakable' (nog 15 plekken)

Special Forces Operators, Military Drill-instructors & PT Instructors

Word lid van Defensiefit en krijg toegang tot onze Kennis Modules

E-book 'Defensiefit Testweek'

Onderdeel van Defensiefit lidmaatschap

150 Homeworkout video's

Onderdeel van Defensiefit Lidmaatschap

Persoonlijk Trainingsschema

Onderdeel van Defensiefit Lidmaatschap

Sollicitatie Training

Onderdeel van Defensiefit Lidmaatschap

Sterk van aard, gevormd door training

5 JAAR

ERVARING

2.500 +

DEELNEMERS AAN TRAININGEN

100 +

1 OP 1 COACH SESSIES GEGEVEN

Reacties van deelnemers

Terugkijkend op het hele jaar 2016 mag ik toch concluderen dat ik een stuk fitter ben geworden. In 2015 begonnen, maar januari 2016 was toch het moment dat ik volledig ben gaan trainen adhv de defensiefit-schema's. Dit is me goed bevallen, ik heb het al die tijd volgehouden en toch mooie dingen bereikt (o.a. van geen pull ups naar 8!). Als ik nu die eerste schema's vergelijk met de trainingen die ik nu doe is dat toch een mooi niveau verschil. Ik wil jou dan ook bedanken voor alle support van afgelopen jaar!

Herjan Huls

De persoonlijke begeleiding is erg goed. Per mail kan je met vragen altijd terecht en je krijgt ook altijd vrij snel antwoord. Ik stuur ook elke week een logboek waarin ik mijn oefeningen, mate van spierpijn en eetpatroon beschrijf en krijg daarop altijd feedback. Wat ik persoonlijk ook erg prettig vind zijn de filmpjes van de oefeningen die zijn opgenomen in je trainingsschema, uitgevoerd door Djack. Ik merk wel dat oefeningen steeds makkelijker gaan en dat ik gemotiveerd ben om er mee verder te gaan!

Ginny van Dijk

Ik train nu al meer dan 6 maanden bij Defensiefit en mijn conditie en kracht is al een stuk beter geworden. Alle oefeningen zijn thuis uit te voeren met je eigen lichaamsgewicht. Van alle oefeningen uit je trainingsschema zijn video’s, zodat je weet hoe je de oefeningen moet uitvoeren. De trainingen zijn afwisselend waardoor het trainen zelf ook leuk blijft om te doen. Naast de oefeningen krijg je ook tips en adviezen voor je voeding, zodat je onder de juiste omstandigheden kan trainen.

Thomas Tasma

Ik heb mij aangemeld voor een Functie bij de NATRES. ik wil mij gewoon goed voorbereiden op deze functie. Daarnaast wil ik mijzelf verbeteren op sportief gebied. Bij Defensiefit krijg je een echt persoonlijk trainingschema dat goed rekening houdt met je persoonlijke doelen en conditie! Door een intake en - na een trainingsperiode - een checkup weet je precies hoeveel je vooruit bent gegaan. Duidelijk instructies en filmmateriaal! Aanrader!

Matthijs Jansen

Een aanrader voor iedereen die fit voor defensie wil worden. Je krijgt een persoonlijk schema dat voor jou specifiek is opgesteld. Door je logboek iedere week goed in te vullen en op te sturen krijg je iedere week feedback over wat jij kan doen om het maximale uit je jezelf en je training te halen. Voor al je vragen over training en keuringen voor defensie kan je bij Defensiefit 24/7 terecht.

Jasper de Boer

Of je nu wilt beginnen met trainen of dat je je trainingen op een andere manier wilt gaan doen, Defensiefit geeft je de begeleiding om je doel optimaal te kunnen bereiken. Met een persoonlijk trainingsschema op je eigen niveau en hardloopschema's van beginners tot gevorderden weet je zeker dat je fit genoeg aan de keuring of opleiding begint.

Frank Bos

Je krijgt een trainingsschema op maat en krijgt ondersteuning bij voeding. Goede tips en adviezen om heel gericht te training voor de keuringen en opleiding van Defensie. Door de ervaring van Team Defensiefit weten ze precies waar je voor traint en kan op allerlei punten informatie over de keuringen en opleiding gegeven worden.

Rose Marie

Eind juli 2016 ben ik lid geworden van Defensiefit. Nog geen moment heb ik er spijt van gehad. Team Defensiefit is erg betrokken en begeleid je waar mogelijk. Je krijgt een op maat gemaakt trainingsschema, en ik kan je vertellen de trainingen zijn heel afwisselend, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Ook onderling onder de leden heerst er een leuke en goede sfeer.

Samantha Hamer

Al enkele weken aan 't trainen onder begeleiding van Defensiefit. Je krijgt een perfect op maat gesneden trainingsschema met een snelle en directe feedback. Zo leuk dat je met al je vragen terecht kan of in de groep (de ledenomgeving :)) ...dit geeft me extra motivatie om elke dag te trainen. Het fijne is dat je de oefeningen overal kan doen. Aanrader voor iedereen die fit en gezond wil zijn en blijven...!!

Carl Dashbach

Er is veel profijt te halen uit de wijze lessen/tips/info/ervaringen over werken bij defensie die de stap naar een succesvolle sollicitatie toegankelijker maken.

Shannon van der Geer

Super begeleiding, snelle reactie, persoonlijke trainingschema op maat gemaakt, duidelijke filmpjes met uitleg oefeningen, in 1 in woord top!

Marissa Meulendijks

De juiste begeleiding voor de voorbereiding van je sollicitatie bij Defensie!!

Gianni Bennink