Defensiefit Fitheidstest
Video Aspect Ratio: 4:1

Neem deel aan de Fitheidstest!

Ontdek hoe fit je bent en bereid jezelf optimaal voor op de keuring!

Speerpunt 1

Doe mee met de Testdag!

Speerpunt 2

Inzicht in je fysieke prestaties!

Speerpunt 3

Ontvang een Persoonlijk Trainingsschema!

Ontdek hoe je optimaal traint...

Met 16 jaar ervaring heb ik meer dan 2.500 enthousiaste jongeren en volwassenen getraind & gecoached om fit te worden voor de defensiekeuringseisen. 


Vanuit mijn ervaring kan ik je exact vertellen WELKE training voor jou werkt (analyse fysiek profiel), maar ook HOE het werkt (kennis) en misschien nog wel belangrijker; WAT jij moet doen om fit te worden (persoonlijk trainingsschema).


Het valt me regelmatig op dat de meeste mensen verkeerd trainen of fitness schema's volgen met verkeerde doelen. Ondanks dat ze hard trainen bereiken ze - zonder het zelf te weten - niet de juiste doelstellingen om door de keuring te komen. 


Wist je dat je, met slechts enkele kleine aanpassingen aan je slaap, voeding en trainingsschema, jouw vooruitgang (en daarmee je kans op slagen om aangenomen te worden!) binnen een maand kunt verdubbelen?


In het keuringstraject bereiden velen zich niet voldoende voor, waardoor ze uberhaupt de minimale eisen niet halen. Bij Defensiefit bereiden we jou optimaal voor op de keuring en zorgen we ervoor dat je er ten opzichte van de andere sollicitanten met kop en schouders bovenuit steekt! 

Datum Defensiefit Fitheidstest:

Zaterdag

13 jan '18

13.30u

Doe mee aan onze Fitheidstest en leer alles over:

Warming Up 

Hoe ziet een warming up eruit? Moet je anders opwarmen voordat je gaat hardlopen of wanneer je push ups moet gaan doen? Hoe weet je wanneer je je spieren voldoende opgewarmd hebt?

Intake testen

Welke Intake testen zijn er? Waar sta ik nu qua kracht en uithoudingsvermogen? Heb ik voldoende conditie? Voldoe ik aan de eisen van defensie? Waar heb ik nog ruimte voor verbetering?

12 minuten hardloop test

Hoe hard moet ik lopen om mijn eis te halen voor de keuring? Wat moet ik doen om harder en verder te kunnen hardlopen? Hoe kan ik mijn prestaties verbeteren op de 12 minuten hardloop test?

Doorzettingsvermogen

Heb ik voldoende doorzettingsvermogen om bij defensie te kunnen? Wat moet ik doen als ik merk dat ik het fysiek zwaar krijg? Hoe kan ik mijzelf sterker maken om door te zetten? 

Fysiek Profiel

Hoe sta ik ervoor? Voldoe ik aan de fysieke keuringseisen van defensie? Hoe moet ik trainen om op het juiste niveau te komen? 

Bevestig hier jouw deelname!

Locatie & Tijden

Defensiefit @ Crossfit Heerhugowaard

J.J.P. Oudweg 8 

1703 DE Heerhugowaard

Zaterdag 13 januari van 13.30 - 15.30 uur