Voorkom dat je wordt afgewezen op de keuring
Voor je weggaat, heb ik hier een handige fitheids test voor je klaar staan.

Page content

Mijlpaal! We hebben de 1000 downloads bereikt!

article content

Mijlpaal! We hebben de 1000 downloads bereikt!

In de afgelopen jaren heb ik honderden jongeren als personal trainer fysiek getraind om fit te worden voor de defensiekeuringseisen. Omdat ik er zoveel plezier uit haal om mensen te zien groeien en beter te worden, heb ik in 2013 besloten om dit op grotere schaal te gaan doen, namelijk via internet.

Op deze wijze kan ik nog veel meer mensen bereiken en beduidend meer mensen helpen om fitter en beter te worden. Daar word ik blij van :).

Inmiddels hebben meer dan 1000 jongeren zich ingeschreven op de site defensiefit.nl en coach ik een ieder die dat wil of daar baat bij heeft door middel van online coaching. Gewoon gratis en voor niets 🙂

Naast het geven van tips en adviezen op defensiefit, ben ik ook nog steeds in actieve dienst als officier der mariniers. Als Majoor der Mariniers vervul ik de functie als docent, mentor en coach van de Middelbare Defensie Vorming bij de Nederlandse Defensie Academie. De MDV is een loopbaanvolgende opleiding voor officieren die graag verdere carriere willen maken binnen defensie. Op mijn LinkedIn profiel kun je meer lezen over mijn achtergrond en doorlopen carrière als officier der mariniers. Feel free om te linken, het lijkt me leuk om ook via LinkedIn met je gelinked te zijn :).

De adviezen en tips die ik geef via social media doe ik op persoonlijke titel. Mensen vragen mij soms weleens waarom ik dit doe? Omdat het een van mijn drijfveren in het leven is om anderen optimaal te ondersteunen, en te helpen om het maximale uit jezelf te halen en om jou als het ware ‘in je kracht te zetten’.

Twee motto’s waar ik veel waarde aan hecht zijn: “Leading by example” & “Be all you can be”. Vanuit die motto’s ondersteun ik jou graag en help ik je graag verder om je doelen te bereiken, namelijk de keuring en de militaire opleiding halen en militair worden!

Ik haal er plezier uit als ik mensen effectiever zie worden en resulaten zie boeken en succesvol zijn om hun doelen te halen. Om die reden ondersteun ik jou ook graag in het spannende sollicitatieproces zodat je de keuring haalt en optimaal voorbereid bent voor de militaire opleiding, en die succesvol afrondt!.

Heb je bijvoorbeeld al voldoende beeld bij de functie die je ambieert bij defensie? Weet je al op welke functie je wilt solliciteren en bij welk krijgsmachtdeel? Heb je voldoende beeld bij de verschillen tussen de krijgsmachtdelen?

Heb je al uitgezocht aan welke fysieke eisen je dient te voldoen tijdens de keuring (welk cluster)? De fysieke eisen van de clusters worden door het keuringscentrum niet vrijgegeven, dus daar zul je zelf naar moeten informeren bij het keuringscentrum, zodat je de laatste up-to-date antwoorden krijgt. Een vervolgvraag is natuurlijk: voldoe je al aan die fysieke eisen?

Heb je je sollicitatiegesprek al gehad bij het keuringscentrum? Zo nee, welke voorbereidingen heb je getroffen om zo goed voorbereid als mogelijk te verschijnen voor je sollicitatiegesprek? Wat ga je zeggen als er gevraagd wordt naar je sterke eigenschappen? En wat antwoord je op de vraag wat je mindere (nog te ontwikkelen) eigenschappen zijn?

Als je het leuk vindt om door mij ondersteund te worden in jouw reis om militair te worden, met als bestemming het behalen van de militaire opleiding, reageer dan op dit berichtlaat een like achter en/of deel dit artikel via de onderstaande knoppen op Facebook, Twitter, of Google+.

Binnenkort zal ik een ledensite lanceren om stapsgewijs alle tips en adviezen langs te lopen. Aan de hand van een sollicitatie werkboek en fysiek trainingslogboek kun je dan je voorbereidingen treffen om optimaal voorbereid het sollicitatie proces in te gaan. Degenen die gereageerd hebben op dit bericht en/of een like hebben achtergelaten, zal ik als eerste benaderen om toegang te krijgen tot de ledensite! Dus heb je interesse, reageer dan op dit berichtlaat een like achter en/of deel dit artikel via de onderstaande knoppen op Facebook, Twitter, of Google+.

Succes met trainen en we spreken elkaar snel in de ledensite 🙂

Gr,

Djack 🙂

Comment Section

0 reacties op “Mijlpaal! We hebben de 1000 downloads bereikt!

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.