Voorkom dat je wordt afgewezen op de keuring
Voor je weggaat, heb ik hier een handige fitheids test voor je klaar staan.

Page content

Kerstborrels overleeft & Knallend het jaar uit!

article content

Kerstborrels overleeft & Knallend het jaar uit!

Jaja het is alweer bijna zo ver. Nog een paar dagen en dan zijn de kerst dagen er. En dat weet ik maar al te goed. Deze week heb ik 2 kerstborrels gehad van mijn werk. En wat was het onwijs leuk. Niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. En vooral niet verwacht dat ik al dat lekkere eten zo makkelijk kon laten staan.

Soms gaan dingen makkelijke dan je denkt. En soms moet je ook niet al te streng zijn voor jezelf. Bij mijn eerste kerstborrel heb ik wel wat lekker gegeten. We hadden een lopend buffet en daarvan af heb ik voor mezelf een lekker klein broodje gemaakt en als laatste een klein toetje gemaakt voor mezelf. Bij mijn tweede borrel hadden wij een bittergarnituur waar ik niks van genomen heb. Want ja dat wilde ik dan even niet.

Maar hoe heb ik dit overleeft. Beide keren heb ik ervoor gezorgd dat voordat ik vertrok naar de kerstborrel ik al gegeten had. Een over heerlijk bakje kip met rijst of pasta en groente.

7518acf1f5037b14748b7a7d6d6228d8

Nu komen de echte kerstdagen eraan en de jaarwisseling. Maar deze ga ik vol vertrouwen in. Ik weet zeker ik kan het. En ik kan op mijn manier, met een voedingsschema, van al het overheerlijke eten genieten. En ondanks dat nog niet te ver uitschieten met mijn schema.

Als ik terug kijk op het afgelopen jaar, heb ik een hele hoop dingen mee gemaakt. Zowel positief als minder positief. Een jaar waarbij ik beslissingen genomen heb, zoals bij defensiefit gaan. Waar ik tot nu toe nog lang geen spijt van heb!

Als ik kijk naar een nieuw jaar, kijk ik naar een jaar met nieuwe doelen. Veel sporten, maar vooral een jaar waarin ik weer een hoop dromen waar wil maken. En waar ik met het volste vertrouwen aan ga beginnen.

Dit keer is het geen blog over hoe mijn trainingen zijn gegaan, hoe het met mijn vooruitgang is. Maar een blog over de feestdagen en hoe ik overal naar kijk. In het nieuwe jaar komt er weer een blog met hoe alles gaat en hoe de vooruitgang is.

Maar voor nu wil ik iedereen een onwijs mooi, leuk, gezellig, liefde volle kerst wensen en een hele fijne knallende jaarwisseling!

kerstkaart-kopie

Liefs,
Danielle.

Comment Section

1 reactie op “Kerstborrels overleeft & Knallend het jaar uit!


Door Danielle Kuypers op 22 december 2016

Positife vibe, positife mind, positife life !!

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.