Wil jij je klaarstomen voor defensie?

Meld je dan hier aan!

 • Testweek om je huidige fitheid te meten
 • Persoonlijk Trainingsschema om optimaal te trainen!
 • Maximale vooruitgang boeken
 • Voorkom dat je wordt afgewezen tijdens de fysieke keuring
 • Inspiratie & support vanuit onze ledenomgeving!
 • 24/7 beschikbaar voor al je vragen
 • Persoonlijk trainingsschema op maat voor jou!

Ja, ik word lid!

Persoonlijke Begeleiding

Doelgericht Trainen

24/7 Support

Boek Maximale Vooruitgang!

Inspirerende Ledenomgeving

Gezamenlijk Trainen!

Wat is Defensiefit?

Bij defensiefit bereiden wij jou voor op de militaire keuring en opleiding. Dat is onze passie! Of je nu beginner of een gevorderd sporter bent, wij zorgen ervoor dat je topfit aan de startstreep verschijnt bij de militaire opleiding!

Jouw avontuur bij Defensiefit begint met het doen van de Testweek. In die testweek doe je diverse intake testen om de kracht te meten in jouw borst, schouder, rug, been, en buikspieren.

Daarnaast doe je twee inschalingstesten om je huidige Total Body Strenght te testen. Tot slot sluit je de testweek af met de Defensie Conditie Proef om te kijken hoe je huidige hardloopconditie is.

Op basis van jouw resultaten van de Testweek, wordt vervolgens een analyse gemaakt van jouw fitheid en waar nog winst te behalen valt. Speciaal op maat wordt vervolgens een Persoonlijk Trainingsschema voor je gemaakt en kun je beginnen met optimaal trainen om maximale vooruitgang te boeken!

 • Persoonlijk Trainingsschema. Na het opsturen van je resultaten van de testweek, ontvang je een persoonlijk trainingsschema dat speciaal voor jou op maat is gemaakt. Hierdoor train je altijd optimaal en op het juiste niveau.
 • 24/7 Persoonlijke Begeleiding. Mocht je vragen of onduidelijkheden hebben, dan kun je altijd terecht om je vragen te stellen; geen probleem! Wij zijn er altijd voor je :).
 • Toegang tot de ledenomgeving. Wij willen je vragen om jezelf voor te stellen in onze ledenomgeving, zodat we je in contact kunnen brengen met gelijkgestemden met hetzelfde doel. Je kunt niet alleen veel leren van elkaar, maar het is ook nog eens leuk om samen met anderen te trainen en jezelf voor te bereiden :).
 • Toegang tot de Geheime Facebook Groep. In deze groep kun je leuke weetjes en handige feitjes over het sollicitatie proces van de keuring lezen en & ervaringen delen gedurende jouw sollicitatie proces.
 • Toegang tot fysieke PT sessies. Maandelijks worden er fysieke Personal Training Sessies georganiseerd, zodat je samen met andere defensiefitters onder begeleiding van een personal trainer kunt sporten en je eventuele vragen kunt stellen. Daarnaast is het erg leuk om geregeld samen te komen, ervaringen te delen, en samen te sporten :).
 • VIP: Speciaal voor de VIP leden is er de mogelijkheid voor 1 op 1 online coaching. Daarbij heb je in het begin dagelijks contact met je coach, en daarna 1x per week. Samen reflecteer je op je trainingen en je vooruitgang, en wordt gekeken waar je nog meer winst kunt behalen.
 • VIP: Nu tijdelijk is bij de 1 op 1 coaching ook voedingsadvies inbegrepen, waarbij jouw voedingspatroon inzichtelijk wordt gemaakt. Je krijgt adviezen en tips om jouw voeding te optimaliseren, zodat je optimaal hersteld van je trainingen en over MAXIMALE energie beschikt om te knallen in je trainingen!

VIP Lid & Persoonlijke Begeleiding

97,-
Per maand

 • VIP: 1 op 1 Contact
 • Persoonlijk Trainingsschema
 • 24/7 Persoonlijke begeleiding
 • Toegang tot Ledenomgeving
 • Geheime Facebook Groep
 • Fysieke PT sessies

Sta er niet alleen voor

Dankzij de persoonlijke begeleiding, de ledenomgeving, de geheime Facebook groep, de fysieke personal training sessies & onze 24/7 support waar je altijd al je vragen kunt stellen, sta je er nooit alleen voor!

Deel je ervaringen met anderen, leer van anderen, en train gezamenlijk tijdens de Defensiefit Training Sessies! Niet alleen is het leuk om gezamenlijk te trainen, ook kun je elkaar inspireren om er vol voor te gaan!

Ontdek bij Defensiefit hoe je er nu voor staat, en waar je nog aan moet werken om niet voortijdig afgewezen te worden! Dankzij het persoonlijke trainingsschema weet je zeker dat je goed voorbereid op de keuring verschijnt!

Kortom, wil jij er alles aan doen om succesvol door de keuring te komen? Wil jij je optimaal voorbereiden op de militaire keuringseisen en opleiding? Dan is Defensiefit echt iets voor jou!

Wat deelnemers van Defensiefit vinden

Annelien

Traint voor Koninklijke Marechaussee

In februari ben ik begonnen bij defensiefit en flink aan het trainen gegaan. Heerlijke trainingen en behoorlijke vooruitgang geboekt! In juni had ik mijn sollicitatie, maar kreeg ik te horen dat er geen plek meer was... Toen ben ik even gestopt met trainen en was mijn motivatie weg. Een maand later werd ik gebeld door iemand van het keuringscentrum of ik toch naar de medische keuring wilde komen omdat er een paar opleidingsplekken waren vrijgekomen en uiteraard heb ik dat gedaan. Enorm spannend want ik was dus net minder gaat sporten, maar mijn conditie was goed en mijn kracht ontzettend goed. Daar stonden ze van te kijken en ik eerlijk gezegd ook wel... Je trainingen werken dus ontzettend goed!! Ik ben goedgekeurd en ik begin na de zomer op de KMA. Ondertussen rustig door met jouw trainingen. Bedankt voor de fijne trainingen tot nu toe, echt top!

Matthijs

Traint voor de Nationale Reserve

Ik heb mij aangemeld voor een Functie bij de NATRES. ik wil mij gewoon goed voorbereiden op deze functie. daarnaast wil ik mijzelf verbeteren op sportief gebied. Djack geeft je een echt persoonlijk trainingschema dat goed rekening houdt met je persoonlijke doelen en conditie!

Door een intake en - na een trainingsperiode- een checkup weet je precies hoeveel je vooruit bent gegaan. Duidelijke instructies en filmmateriaal!

Ik vind het super goed dat jouw aandacht niet alleen uit gaat naar de top 5% van de mensen (the best of the best), maar je je ook weet te focussen op de mindere goden :-)

Fijne combinatie van simpele taal en vakjargon (zowel defensie taal als begrippen uit de sportwereld).

Een aanrader!

Gianni

Traint voor Koninklijke Luchtmacht

Motivatie door middel van mailtjes op regelmatige basis, militaire uitspraken, een Facebook-pagina en je eigen video's met uitleg over de oefeningen. Combineer dit alles en je krijgt een perfecte formule die mij gemotiveerd houd.
Met mijn persoonlijke trainingschema heb ik een uitgebalanceerd schema waarmee ik iedere dag van de week nooit te veel tijd kwijt ben aan het sporten. Ook leg je bij de training ook uit hoe en wat je precies traint, welke spiergroepen en vorm van conditie.

Tegen anderen zou ik zeggen dat je met begeleiding van jou een streepje voor hebben. Een voorsprong hebben op alle andere omdat je begeleiding op een persoonlijke vlak krijgt, een persoonlijk trainingschema, altijd vragen kunt stellen die snel beantwoord worden en je een nette lijst aan informatie toegespeeld krijg met betrekking tot het sollicitatie proces.

Tim

Traint voor het Korps Mariniers

Djack geeft je een duidelijk en overzichtelijk schema aan de hand van je ''huidige'' conditie, kracht en balans. Wekelijks kijkt hij naar je resultaten en maakt eventuele aanpassingen in je schema waar nodig. Tevens helpt hij je niet alleen aan een trainingsschema maar helpt je ook bij het ''verbeteren'' van je voedingsschema.

Sinds het begin van de challenge is mijn uithoudingsvermogen en balans enorm verbeterd. Ik raad Defensiefit aan iedereen aan die zich wilt voorbereiden op de testen van defensie.

Thomas

Traint voor Koninklijke Landmacht

Een aanrader voor mensen die fit willen worden voor defensie. Ik train nu al een tijdje bij Defensiefit en mijn conditie en kracht is al een stuk beter geworden. Alle oefeningen zijn thuis uit te voeren met je eigenlichaamsgewicht. Van alle oefeningen heeft Djack video’s gemaakt, zodat je weet hoe je de oefeningen moet uitvoeren. De trainingen zijn afwisselend waardoor het trainen zelf ook leuk blijft om te doen. Naast de oefeningen krijg je ook tips en adviezen voor je voeding, zodat je onder de juiste omstandigheden kan trainen. Het contact via de mail verloopt super goed. Je krijgt altijd snel een reactie en de antwoorden zijn ook uitgebreid en duidelijk.

Ginny

Traint voor Koninklijke Marine

Inmiddels heb ik een fysieke Personal Training Sessie meegedaan, wat ik overigens best spannend vond, omdat ik bang was niet mee te kunnen komen met de rest van de groep. Tijdens de sessie bleken mijn zorgen voor niks, iedereen voerde de oefeningen uit op eigen niveau en de sfeer was helemaal top. Vervolgens ben ik een trainingsschema op maat gaan volgen, wat erg fijn is omdat ik nu structuur heb in mijn trainingen. De persoonlijke begeleiding is erg goed. Per mail kan je met vragen altijd terecht en je krijgt ook altijd vrij snel antwoord. Ik stuur ook elke week een logboek waarin ik mijn oefeningen, mate van spierpijn en eetpatroon beschrijf en krijg daarop altijd feedback. Wat ik persoonlijk ook erg prettig vind zijn de filmpjes van de oefeningen die zijn opgenomen in je trainingsschema, uitgevoerd door Djack. Als ik een oefening op papier zie waarvan ik niet weet hoe ik het moet uitvoeren, kijk ik het altijd even af :)

TIJDELIJKE BONUS:

Vind je het lastig om jezelf voor te bereiden op het sollicitatie traject? Als je je nu inschrijft, krijg je tijdelijk toegang tot alle modules in de ledenomgeving.

Module Workouts: 150 oefeningen om gericht je spieren te trainen met eigen lichaamsgewicht.

Module Hardlopen: Alles wat je moet weten over hardlopen!

Module Persoonlijk Trainingsschema: Hier ontvang je je persoonlijke trainingsschema, en jouw tips & adviezen

Module Sollicitatie Training: Ontdek je eigen sterktes en zwaktes, lees de juiste artikelen over de defensie organisatie, verken je eigen redenen om te solliciteren naar een functie bij defensie.

Module Special Info & Exercises: Informatie die je niet wilt missen!

Doe nu mee!

JA! Ik ben er klaar voor om mijzelf optimaal voor te bereiden op de militaire keuring en opleiding!

Schrijf je in, doe de testweek, ontvang een persoonlijk trainingsschema, train doelgericht, reflecteer met je coach, leer van andere defensiefitters, boek vooruitgang, ontdek je sterktes en zwaktes, werk aan je zwaktes, kom naar de Defensiefit Bootcamps & PT sessies, heb plezier, slaag voor de fysieke keuring, vier je succes in onze ledenomgeving, ontvang elke maand een nieuw persoonlijk trainingsschema, wordt wekelijks gecoacht, bereid jezelf maximaal voor op de militaire opleiding, kortom: defensiefit stoomt je klaar voor jouw droombaan bij defensie!


Direct Toegang

VIP Lid & Persoonlijke Begeleiding

97,-
Per maand

 • VIP: 1 op 1 Contact
 • Persoonlijk Trainingsschema
 • 24/7 Persoonlijke begeleiding
 • Toegang tot Ledenomgeving
 • Geheime Facebook Groep
 • Fysieke PT sessies

Onze garantie

Defensiefit bereidt jou optimaal voor op jouw baan bij defensie. Dat is onze passie, en daar gaan wij voor!

Mocht je desondanks je lidmaatschap willen opzeggen, dan is dat altijd mogelijk. Er zijn geen kleine lettertjes of lastige formulieren om op te zeggen. Opzegging is maandelijks, waarbij je gewoon een mailtje stuurt met het verzoek om je lidmaatschap op te zeggen, dan wordt je lidmaatschap direct stopgezet; geen probleem.