arrow_drop_up arrow_drop_down

"Scoor 100% op de psychologische keuring..."

Online Assessment Training & Capaciteiten Test

Online Assessment Training & Capaciteiten Test

Bereid jezelf voor op het Psychologisch onderzoek:


  • Gerichte voorbereiding op het Psychologisch Onderzoek in de militaire keuring.
  • Haal 100% score op je capaciteiten test.
  • Start zelfverzekerd het psychologisch gesprek door vooraf te oefenen.
  • Cognitieve testen en rekenmodellen met uitleg en toelichting bij elk vraagstuk.
  • Doorloop je keuring met plezier! Het mag ook leuk zijn!
  • Een COMPLETE assessment training om jezelf thuis optimaal voor te bereiden.
  • Specifiek samengesteld voor de Militaire Keuring.Wel lekker als je al die computer testen van te voren een keer geoefend hebt :)! Dat heeft me een hoop stress gescheeld op de keuringsdag! Top die Assessment!

Melissa M.

Jeetje, net het PO (psychologisch onderzoek) afgerond, was natuurlijk een appeltje-eitje na de Assessment Training van Defensiefit. Ontzettend bedankt dat die training er is, heel fijn!

Marina in de V.

Als je al een tijdje geen rekensommen hebt gemaakt, dan is het wel handig om dat weer even te oefenen, zeker ook die cognitieve testen en die diagrammen enzo. Top product!

Herjan H.

OPTIMALE voorbereiding op de Psychologische Keuring:

Online Assessment Training

Krijg stap voor stap uitleg over het assessment, en wat je kunt verwachten tijdens de militaire keuring. Laat je niet verrassen en voorkom onnodige fouten. Een goede voorbereiding is het halve werk, en voorkom een boel stress op de keuringsdag zelf.

Capaciteiten Test

Cognitieve testen, analogieën en vragen over taal, grafieken aflezen, rekensommen en  het onthouden van figuurreeksen. Absoluut de moeite waard om al deze onderdelen nog eens door te nemen in onze Capaciteiten Test, zodat je tijdens de Psychologische keuring 100% voorbereid bent op al deze vragen. Bij elke onderdeel van de Capaciteiten Test zijn de vragen voorzien van tekst en uitleg van alle onderwerpen.  

Krijg nu direct toegang tot de Online Assessment Training!

Tijdelijke bonus!

Wanneer je je nu aanmeldt, ontvang je ook meteen een uitwerking van alle militaire competenties. 

Wanneer je de opleiding hebt gehaald en je bent militair (!) dan worden deze competenties gebruikt om jouw functioneren te beoordelen. Ontdek aan welke militaire competenties jij nu al voldoet en welk militair gedrag jij nu al vertoont om een perfecte start te maken in je militaire loopbaan! 

De capaciteitentest (CAPtest) leg je af op de computer en duurt max 90 minuten. Dankzij mijn goede voorbereiding was ik na 36 minuten klaar! En... geslaagd voor de test!

Donna de J.

Het viel mij op dat ik de ENIGE was, die zichzelf op de keuringsdag hierop had voorbereid.

Veel mensen bij mijn keuring, hadden geen idee wat hen te wachten stond en sommigen hadden achteraf ook geen idee wat ze nou eigenlijk hadden gedaan. 

Jeroen W.

Ik begon aan de test met veel zelfvertrouwen, wist wat me te wachten stond en wist dan ook precies wat ik moest doen. Dat gaf me zo'n rustgevend gevoel, echt heel fijn! Een goede voorbereiding is in dit geval dus echt een pre!

Ray M.

Klaar voor de start?