Voorkom dat je wordt afgewezen op de keuring
Voor je weggaat, heb ik hier een handige fitheids test voor je klaar staan.

Page content

PALEO – Super Simpel Paleo & direct aan de slag

article content

PALEO – Super Simpel Paleo & direct aan de slag

In het vorige artikel heb ik geschreven over PALEO! Vanaf oktober 2012 eet ik al volgens de Paleo methode en ik ben er altijd erg enthousiast over gebleven. Waarom? Het is simpel, het is eenvoudig en het werkt. Zo heb ik het graag.

Zoals nu wel bekend is, houd ik van het KISS principe: Keep It Simple, Stupid. Wat ik veel teruggekoppeld krijg over het Paleo boek, is dat het boek leuk is om te lezen, dat alles in gewone makkelijke taal is uitgelegd, en waardoor het superduidelijk is wat je volgens Paleo moet eten en wat niet. De belangrijkste terugkoppeling is nog steeds: Paleo werkt! 

Als je alleen al op de Paleo wijze zou gaan eten (zonder te sporten), dan zul je al merken dat je je fitter gaat voelen, je begint af te vallen en je krijgt energie! Als je Paleo gaat combineren met mijn BEGINNERS trainingsschema, dan krijg je een soort van 1 + 1 = 3 effect. Je zal meer energie hebben, waardoor je jezelf fitter voelt, je hebt meer energie om in de trainingen te stoppen, waardoor je nog sneller resultaten zult boeken. Top! Dat doen we graag! Ik zeg doen!

Paleo Recepten?

Maar waar de meeste mensen mee worstelen is om recepten te verzinnen. Ik vind het zo zonde als mensen afhaken omdat ze niet weten HOE ze iets moeten toepassen. Dat is ook de reden geweest dat ik het BEGINNERS trainingsschema online heb gezet: om kennis te delen, zodat de HOE-vraag je niet meer tegenhoudt om iets te doen. Wat ik daarom gedaan heb, is: ik heb een receptenboek gemaakt! Haha, dat ik dat ooit zou gaan doen…

Vanaf oktober 2012 houd ik mij al aan Paleo voeding en inmiddels heb ik een aantal voorkeursmaaltijden. Wat ik zo mooi vind aan het Paleo Super Simpel is dat Mitchel je kant en klare boodschappenlijsten geeft, zodat je niet zelf lijstjes in elkaar hoeft te knutselen. Op deze wijze kan ik super makkelijk de boodschappen doen en de juiste ingrediënten kopen in de supermarkt. Kortom, KISS… 😉

In Mitchel zijn boek staan volop recepten, en als je klaar bent met het lezen van het boek weet ik uit ervaring dat iedereen dan direct wil beginnen. Maar soms kun je tegen de vraag aanlopen: hoe nu verder of wat werkt het beste?

Ik vind het leuk om mijn Paleo kennis te delen met iedereen die ook echt geïnteresseerd is in Paleo en het boek heeft gelezen. Sommige dingen werken nu eenmaal beter als je het samen doet. Dus mocht je nog vragen hebben na het aanschaffen van het boek, stuur me gerust een mailtje of laat een berichtje achter met je vraag; geen probleem!

Veel Paleo plezier gewenst 🙂

Klik hier om meer te lezen over Paleo Super Simpel 

Gr,

Djack 🙂

Comment Section

0 reacties op “PALEO – Super Simpel Paleo & direct aan de slag

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.