Voorkom dat je wordt afgewezen op de keuring
Voor je weggaat, heb ik hier een handige fitheids test voor je klaar staan.

Page content

Resultaten na 4 weken!

article content

Resultaten na 4 weken!

Eerlijk is eerlijk. Dit is een programma dat echt werkt. Geen truukjes, geen nonsense: gewoon keiharde meetbare resultaten.

In 1 maand 5,8 kg gewicht kwijt en 2,4% vetpercentage omlaag

vet percentage verlagen!

Vet percentage naar 21,7%!

Ik ben op 2 oktober begonnen met een gewicht van 94 kg en een vet percentage van 24,1%. Na 3 en een halve week zit ik nu op 88,2 kg en een vetpercentage van 21,7%! Oftewel binnen 1 maand  5,8 kg in gewicht kwijt en een verlaging van het vet percentage van 2,4%!

Dankzij de goede uitleg in dit programma kun je de tips en adviezen direct in je lifestyle toepassen. In de gehele periode heb ik geen hongergevoel ervaren en geen energieverlies gehad. Helemaal top, want dat maakt het volgen van dit programma des te makkelijker!

Ik ben van plan dit programma te blijven volgen totdat ik op de 10% zit qua vetpercentage. Ik voel me nu steeds energieker worden, omdat ik dat extra gewicht niet hoef mee te sjouwen. Dat verschil merk ik nu pas echt!

Gewicht omlaag naar 88,2 kg

Gewicht omlaag naar 88,2 kg

Daarnaast is dit programma wat mij betreft super eenvoudig te volgen: ik ben helemaal niet met eten bezig, terwijl ik vroeger 6x per dag kleinere maaltijden moest eten en daardoor voortdurend de beschikking moest hebben over eten. Dat is nu verleden tijd!

Doordat ik nu lichter weeg dan eerst, merk ik dat de hardlooptrainingen mij makkelijker afgaan en dat de oefeningen met eigen lichaamsgewicht net weer wat makkelijker gaan. Daardoor boek ik op dat vlak ook weer (meer) vooruitgang. Dit stimuleert enorm!

Wat haal jij uit dit programma?

Kortom, mocht jij voor de keuring wat gewicht kwijt willen of je vet percentage willen verlagen, dan kan ik je dit programma van harte aanbevelen. Deel dit bericht ook gerust met anderen, mocht je iemand kennen die hier ook iets aan kan hebben.

 

direct-toegang

Veel sportplezier gewenst!

Gr,

Djack

 

Hieronder een overzicht van alle artikelen over dit programma:

Aanvang & resultaten week 1 >>

Resultaten week 2 >>

Resultaten week 3 >>

Resultaten week 4 >>

 

Comment Section

2 reacties op “Resultaten na 4 weken!


Door Wesley op 8 juli 2016

Hoi Djack,
Goede info en tips!
Er zijn veel mensen die willen afvallen, maar ook genoeg mensen die in gewicht willen aankomen. Bij de mariniers en lmb moet je minimaal 65 kilo wegen. Misschien interessant om daar over te schrijven 🙂
Groetjes!


Door Djack Littel op 12 juli 2016

Hoi wesley!
Bedankt voor je bericht! En ik zal je suggestie meenemen in een komend blogbericht. Dan besteed ik aandacht aan de SET-methode en hoe je gewicht kunt verliezen en kunt aankomen als dat voor je nodig is om door de keuringseisen te komen :). Gr, Djack

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.