Voorkom dat je wordt afgewezen op de keuring
Voor je weggaat, heb ik hier een handige fitheids test voor je klaar staan.

Page content

Vet percentage verlagen, hoe doe je dat?

article content

Vet percentage verlagen, hoe doe je dat?

Afgelopen week heb ik weer vele leuke reacties gehad op het programma om gegarandeerd vet te verliezen. Echt tof om het programma ook samen met anderen te doen, zo motiveer je elkaar om resultaten te boeken :).

In het kort nog even waar het in grote lijnen om draait: door elke dag maximaal gebruik te maken van de fase van je natuurlijke vetverbranding, verbrand je zo effectief en efficient mogelijk je vetten. Dankzij dit programma doe je dit zonder energieverlies en zonder hongergevoel.

Dit programma leert je dat niet dat je minder moet gaan eten, maar juist begrijpt waarom en wanneer je wat eet. De gouden regel van het verlagen van je vetpercentage en/of gewicht verliezen blijft hetzelfde:

“Je valt af wanneer je minder calorieën binnenkrijgt, dan je lichaam verbruikt.”

vetverliezenweek2Twee weken geleden, (op 2 oktober), ben ik begonnen met het programma en startte ik met een vet percentage van 24%. Eind van de eerste week was daar een half procent vanaf.

Deze week ben ik verder gegaan met het programma en sta ik echt versteld van de top resultaten van dit programma! Vanaf halverwege de week zag ik dagelijks mijn vetpercentage omlaag schieten! Supergaaf!

Uiteindelijk ben ik vandaag geëindigd op een vet percentage van 22,1%. Komende week staan er ook weer een paar stevige workouts met eigen lichaamgewicht op het programma, dus ik ben benieuwd waar ik eind van komende week op uit ga komen :).

Ben jij tussen de 16 en 20 jaar en wil je ook wat meer vet verliezen of gewicht kwijt voordat je aan de militaire keuring of opleiding begint? Of train je hard en wil je graag zichtbare resultaten zien?

Lees hier verder:

Resultaten week 3 >>

Resultaten week 4 >>

Comment Section

0 reacties op “Vet percentage verlagen, hoe doe je dat?

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.