Voorkom dat je wordt afgewezen op de keuring
Voor je weggaat, heb ik hier een handige fitheids test voor je klaar staan.

Page content

Vet percentage verlagen programma

article content

Vet percentage verlagen programma

Dit is de derde week dat ik het programma volg voor het verlagen van het vetpercentage. En eind van deze week is het percentage verder omlaag gebracht naar 22,1%. Gestaag gaat er gemiddeld elke week 1% vanaf.

IMG_1720Qua gewicht gaat het iets sneller met dit programma, van 94 kilo aan het begin naar 89,5 kilo aan het eind van week 3. Dus 4,5 kilo eraf in 3 weken. Prima resultaat! Eens zien waar ik na 4 weken op uit kom :).

Wat erg prettig is aan dit programma, is dat het eenvoudig te volgen is. Inmiddels weet ik bijna niet beter dan het volgen van de lifestyle tips uit dit programma. Het is makkelijk toepasbaar en ik heb gemerkt dat ik gemiddeld 15 euro per week aan boodschappen bespaar :).

Dus omgerekend: bespaar ik 60 euro per maand door mij aan de eetregels en tips te houden en ik verlaag er ook nog eens mijn vet percentage mee. Ideaal 🙂 !

Mocht je het programma nog niet hebben aangeschaft: feitelijk heb ik de kosten (37,95 euro) er na een halve maand dus al uit 🙂 en maak ik nog 22,05 euro winst ook (in mijn geval omdat ik 60 euro per maand bespaar 🙂 ). Dus voor het geld hoef je het niet te laten.

Klik hier om te bestellen >>

Trainse komende week en zet ‘m op!

Gr,

Djack 🙂

 

Lees hier verder:

 

Resultaten week 4 >>

Comment Section

0 reacties op “Vet percentage verlagen programma

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.