“Verlaag je vetpercentage met deze ultieme strategie!”

Afzender: Djack Littel

Onlangs heb ik een mail gestuurd aan alle defensiefitters met de vraag of ik je nog ergens bij kon helpen. Een groot aantal defensiefitters heeft aangegeven dat zij de behoefte heeft om het vetpercentage te verlagen of iets in gewicht af te vallen, omdat dit of vereist is om aangenomen te worden of om een betere kans op aanname te hebben.

Inmiddels heb ik afgelopen jaar meer dan 1000 jongeren in de leeftijd van 16 t/m 24 jaar geholpen om fit te worden voor de defensiekeuring en voor te bereiden op de militaire opleiding. Met name voor scholieren is het een enorme uitdaging om school en hobby’s te combineren met de voorbereidingen en trainingen voor de defensiekeuring.

De meest eenvoudige en effectieve wijze om je vetpercentage te verlagen of gewicht te verliezen is door middel van intermittent fasting. In deze methode leg je de focus op wanneer je wat eet en waarom je eet. Hierdoor is het mogelijk om je lichaam zo lanfitchef-boekg mogelijk in de fase van de natuurlijke vetverbranding te houden.

Juist als scholier kan het lastig zijn om aanpassingen in je voeding te maken. Maar juist dankzij de methode van intermittent fasting wordt dit probleem getackeld, omdat je niet anders hoeft te gaan eten. Je kunt gewoon blijven eten wat je gewend bent om te eten en wat er s’avonds op tafel staat. Hoe het programma exact werkt, staat perfect beschreven in het boek: Vet verliezen; de ultieme strategie!

FITCHEF: Ontvang een prachtig hardcover boek met 246 pagina’s aan praktische tips & info!

De directe voordelen van dit programma:

  • Effectief vet verliezen op natuurlijke wijze;
  • Geen hongergevoel en geen energieverlies;
  • Een programma dat gegarandeerd werkt!
  • Dankzij deze methode DIRECT meetbare en zichtbare resultaten!
  • Intermittent fasting zorgt ervoor dat je lichaam maximaal vet verbrandt!
  • De bewezen oplossing om je vet percentage te verlagen of gewicht te verliezen!

Gegarandeerd succes:

“Eerlijk is eerlijk de resultaten liegen er niet om: direct vanaf het begin al zichtbaar effect op de weegschaal. Ik heb dit product 4 weken toegepast en ben 5,8 kg vet kwijt geraakt en mijn vet percentage is verlaagd met 2,4% Top, dit had ik eerder moeten weten! En bovendien zijn de tips en adviezen uit het programma super simpel toe te passen in je dagelijkse ritme.”