Voorkom dat je wordt afgewezen op de keuring
Voor je weggaat, heb ik hier een handige fitheids test voor je klaar staan.

Page content

Defensiefit gaat over naar een nieuwe site & nieuwe schema’s in aankomst!

article content

Defensiefit gaat over naar een nieuwe site & nieuwe schema’s in aankomst!

De laatste tijd is het bijzonder druk geweest bij defensiefit. Ik ben druk aan het schrijven geweest om de trainingsschema’s op papier te krijgen. Inmiddels heb ik de schema’s weer verder verbeterd en afgestemd, zodat optimale resultaten gehaald kunnen worden! Ik ben mega enthousiast!

Allereerst komt er binnenkort een nieuw gratis E-book: het BEGINNERS schema. Dit is speciaal geschreven voor iedereen die net weer begint met sporten of 1 keer per week sport.

Op het BEGINNERS schema zijn vervolgens¬†3 vervolg trainingsschema’s: DEFENSIE FIT, EXTREEM FIT en SPECIAL FORCES. Elk schema heeft zijn eigen ingangseisen, waarbij ik ervoor gezorgd heb dat je na het afronden van het eerste schema op het niveau zit om in te stromen op het volgende schema.

Leuk om te weten: Als je het DEFENSIE FIT schema volgt en afrondt, weet je zeker dat je succesvol de defensiekeuring haalt. Als je dit schema hebt afgerond, voldoe je ook aan de ingangseisen voor het EXTREEM FIT schema. Na dit schema behoor je tot een klein gezelschap dat EXTREEM fit is. Als je dat schema hebt afgerond, ben je fit genoeg om te beginnen aan het SPECIAL FORCES schema. Dit laatste schema voer ik de laatste 7 jaar al constant uit en het is onwijs gaaf om op dit niveau te trainen. One-arm push ups (mijn record is 76 push ups op 1 arm; wie verbreekt mijn record :)?), squats op 1 been, pull ups (mijn record is 40), dive bombers, handstand push ups, military presses, pec crawls, rocking chairs, shove offs, jack knives, heavy scissors, flags, iron crosses, en zo kan ik nog wel even doorgaan :)! Heel veel gave oefeningen waar je alleen maar fitter en fitter van wordt.

Met de komst van deze nieuwe schema’s ga ik ook over op een nieuw platform voor de website. Heel simpel: om maximaal YOUTUBE video’s te kunnen posten, heb ik een betere ondersteuning nodig. Dat wordt nu geregeld. Binnenkort ga ik over, dus hou de website in de gaten, ik beloof je: het gaat heel gaaf worden!

Tot slot ga ik ook meer interactief werken. Als je vragen hebt, kun je deze stellen op de website of bij de afzonderlijke trainingen uit het schema. Ik ga alles online & op video zetten, dus duidelijker kan haast niet. Mocht je toch nog vragen hebben, stel ze dan!

Gr,

Djack

Comment Section

0 reacties op “Defensiefit gaat over naar een nieuwe site & nieuwe schema’s in aankomst!

Plaats een reactie