Video Aspect Ratio: 4:1

Voorlichting en Defensiefit Sport sessie

Doelgerichte training voor de militaire keuring en opleiding!

Speerpunt 1: Voorlichting

Stel al je vragen die nog hebt over de militaire keuring en opleiding!

Speerpunt 2: Training

Doe mee met onze Sport Sessie & ontdek hoe fit je bent!

Speerpunt 3: Aan de slag!

Ontvang na afloop een Persoonlijk Trainingsadvies

Ontdek hoe je optimaal traint...

Met 16 jaar ervaring heb ik meer dan 5.000 enthousiaste jongeren en volwassenen getraind & gecoached om fit te worden voor de defensiekeuringseisen. 


Vanuit mijn ervaring kan ik je exact vertellen WELKE training voor jou werkt (analyse fysiek profiel), maar ook HOE het werkt (kennis) en misschien nog wel belangrijker; WAT jij moet doen om fit te worden (persoonlijk trainingsschema).


Het valt me regelmatig op dat de meeste mensen verkeerd trainen of fitness schema's volgen met verkeerde doelen. Ondanks dat ze hard trainen bereiken ze - zonder het zelf te weten - niet de juiste doelstellingen om door de keuring te komen. 


Wist je dat je, met enkele aanpassingen aan je slaap, voeding en trainingsschema, jouw vooruitgang (en daarmee je kans op slagen om aangenomen te worden!) binnen 4 weken kunt verdubbelen?


In het keuringstraject bereiden velen zich niet voldoende voor, waardoor ze  de minimale eisen niet halen. Superzonde natuurlijk!

Bij Defensiefit bereiden we jou optimaal voor op de keuring en zorgen we ervoor dat je 100% zeker bent dat je de fysieke eisen haalt! 

Datum PT Sessie:

Zaterdag

16 maart '19

13.00u

Reacties van deelnemers

Hoge scores zijn gegarandeerd!

Vanaf het begin van mijn sollicitatietraject bij Defensie ben ik met Djack in contact geweest om mij op alle vlakken zo goed mogelijk voor te bereiden op alle keuringen. De voorbereiding door Defensiefit is volledig en helpt echt enorm. Hoge scores zijn hierdoor gegarandeerd!!

Nadat ik alle keuringen met positief resultaat heb afgerond, ben ik onder begeleiding van Defensiefit gaan trainen voor de opleiding. Hierbij heb ik een persoonlijk trainingsschema gekregen van Djack, gebaseerd op onze 1 op 1 sessie. De sessies met Djack zijn altijd fijn, professioneel en persoonlijk; er wordt hard gewerkt en tussendoor is er ook tijd om te kletsen over wat je gaat doen bij Defensie. Daarnaast kan je met alle vragen terecht bij Djack, wat enorm fijn is. Je merkt dat Djack enorm veel ervaring heeft op alle vlakken, wat mij vertrouwen heeft gegeven in een goede voorbereiding!

Donna de J.

In een paar uur heel veel geleerd!

Samen met Djack heb ik een fysieke meting doorlopen ter voorbereiding op een Defensie-keuring. Tijdens de training voelde ik mij heel erg op mijn gemak. Bovendien heb ik in die paar uur al veel mogen leren; niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Tussen de training door, stelde Djack namelijk vragen die mij lieten beseffen hoe je anders naar een oefening kan kijken; dat vond ik erg zinvol. Ook kreeg ik meer inzicht in hoe je met gevarieerde oefeningen kan toewerken naar de uiteindelijke fysieke eis. Al met al ben ik dus erg tevreden over de sessie. Bedankt Djack!

Manon Schoonenberg

Zeer leuke en leerzame sessie!

De begeleiding vond ik erg goed! Er werd duidelijk verteld/voor gedaan hoe de oefeningen uit te voeren, ik kreeg hier en daar tips om zo goed mogelijk de training vol te houden/te doen en na elke oefening werd er gevraagd hoe de oefening beviel.

Na de sessie kreeg ik duidelijke uitleg betreft het op de persoon gerichte trainingsschema (hoe deze in elkaar zit).

Inmiddels ben ik al geruime tijd bezig met het trainingsschema en met het hardloop schema, dit bevalt erg goed! Beide schema’s zijn heel duidelijk, de tijden die erbij staan, de oefeningen en de dagen waarop je welke training je moet uitvoeren! Top!

Al met al vond ik het een zeer leerzame leuke sessie, vooral het enthousiasme waarmee hij de training geeft en zijn verhalen die hij deelt!

Nogmaals bedankt Djack! Keep up the good work!

Groeten, Frank :)

Frank de Graaf

Bevestig hier jouw deelname!

Locatie & Tijden

Defensiefit @ STERK Lifestyle GYM

Energiestraat 49a 

1411 AS Naarden

Zaterdag 16 maart van 13.00 - 15.00 uur

Admin

Kleedkamer en Douches zijn aanwezig op de locatie.

Een flesje water en een handdoekje meenemen is geen overbodige luxe :)!