Defensiefitter aan het woord
19 augustus 2016 
0 min. leestijd

Defensiefitter aan het woord

Defensiefit trainingsschema’s

Ik ben Shirley en maak sinds 23-08-2015 gebruik van de defensiefit trainingsschema’s welke te downloaden zijn in de ledenomgeving van Defensiefit.nl

Het gebruik is duidelijk en met de oefeningen op de site heb je een prima overzicht over wat je wanneer dient te trainen.

In het logboek is het goed te zien wanneer je toe bent aan een zwaardere variant of oefening zodat je je tijd zo effectief mogelijk besteed.

De trainingsduur bevalt mij goed aangezien je per dag inclusief omkleden etc een uurtje bezig bent. Ook ben ik te spreken over de variatie in de training (de verschillende trainings types, zoals tabatas, interval, supersets, etc, etc).

Wat mij vanaf het begin al opvalt is het enthousiasme waarmee ik steeds feedback krijg. De reactietijd op de emails is ook heel adequaat en constant.

Ik vind het fijn dat er iedere keer een soort structuur in de email terug te vinden is waarbij er gereflecteerd wordt op de voorgaande mail, en waarin tips gegeven worden en succes gewenst wordt voor de komende periode.

Daarnaast vind ik de SET-methode (slapen, eten, trainen) een simpel en overzichtelijk hulpmiddel om je dag/week te overzien en hier weer doelen uit te formuleren.

Ik ben zeer positief over de begeleiding via de site, de leuke uitdagingen, de mogelijkheden om met gelijk gestemden in contact te komen en gezamenlijk te trainen, en de begeleiding via de email.

Groetjes,

Shirley

 

Reactie plaatsen