Stop wishing, start doing!
17 september 2016 
1 min. leestijd

Stop wishing, start doing!

Het is niet normaal hoe snel de ‘zomer’ voorbij is gevlogen. Hoewel het mooie weer pas de laatste weken begint door te komen is de vakantie helaas voorbij en is het echte leven weer begonnen. Dit betekent voor mij dat de periode van afstuderen en werken weer van start is gegaan en ik weer een stapje dichterbij het solliciteren bij defensie ben.

Ik ben momenteel aan het einde van mijn tweede persoonlijke trainingsschema van Defensiefit wat betekent dat er weer een tekstweek op het programma staat. Hierin zal in kaart worden gebracht in hoe verre ik de afgelopen weken vooruit ben gegaan in mijn trainingen.

Afgelopen weekend heb ik samen met zes andere leden een personal training sessie gehad van Djack. Een onwijs leuke dag in Bussum waar we allemaal, stuk voor stuk, twee uur lang zijn afgemat. Ik vond het echt super gaaf om mensen te ontmoeten die dezelfde doelen voor ogen hebben als ikzelf en de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met elkaar is uniek!

Sinds de gezamenlijke trainingssessie hebben wij regelmatig contact met elkaar via een groepsapp en dagen we elkaar onderling uit om uit ons comfortzone te stappen. Ik kijk uit naar de volgende personal training waar ik hopelijk nog veel meer leden kan ontmoeten. Gelukkig kan ik nu nog steeds nagenieten van de afgelopen training dankzij de spierpijn die lichtelijk voelt alsof er een vrachtwagen over me heen is gereden, maar die o zo goed voelt!

Ik geniet iedere dag meer van de gezonde en sportieve levensstijl die ik mij inmiddels helemaal eigen heb gemaakt. Ik besef mij ook met de dag meer dat sommige dingen in het leven niet te plannen zijn, maar op veel gebieden in het leven ikzelf de touwtjes in handen heb. Ik ben de afgelopen weken gaan inzien dat Defensiefit slechts de stok is die ik zelf achter de deur plaats. Djack biedt mij de touwtjes aan die ik vervolgens zelf in handen neem.

Voor het bereiken van je dromen kan hulp erg handig zijn, maar vergeet niet dat jij uiteindelijk zelf het werk zal moeten verrichten en dat niemand anders jouw dromen waar zal gaan maken. Vandaag is de dag dat je weer een stapje dichter bij het behalen van je doelen kunt komen en beslissingen kunt maken die alles veranderd kunnen zijn.

Ik duik de fitness weer in om me optimaal voor te bereiden voor de keuring en wat doe jij?

Groetjes Shannon

 

Reactie plaatsen