Trainen als een militair in de gym
12 september 2018 
2 min. leestijd

Trainen als een militair in de gym

Military Workout in de gym

Allright! Tijd voor Fitness Workouts in de Gym!

“Hey Djack, heb je ook workouts en oefeningen die ik in de sportschool kan doen? Zodat ik mijzelf kan voorbereiden op de militaire keuring met oefeningen in de  gym?”

Dat was een vraag die ik laatst kreeg in onze ledenomgeving en met die vraag ben ik aan de slag gegaan. Big Time!

Want we hebben niet alleen zomaar wat oefeningen in een schema gezet,  we hebben gekeken welke spieren je nodig hebt voor de keuring en op basis daarvan een reeks van oefeningen gemaakt. Voeg daar wat wat spieruithoudingsvermogen aan toe, en zie daar: onze Defensiefit Fitness Workouts!

Introductie Militaire Fitness Workouts:

Om de Fitness Workouts te introduceren, heb ik een korte video opgenomen:

Heb je geen 2 minuten geduld om de video te kijken, dan heb ik hieronder de inhoud van de video voor je uitgeschreven :).

Allright! Van harte welkom allemaal! Ik ben Djack Littel van Defensiefit.nl. Jullie kennen mij natuurlijk al :).

Vandaag heb ik meegenomen: Casper Gilissen van Vegan Lifestyle coaching. We kennen elkaar al een hele tijd en ik dacht: “ik heb iemand nodig om MEGA workouts te kunnen doen, die we in de gym kunnen doen. Wie kan ik beter kiezen dan Casper, die al een paar jaar aan Bodybuilding doet”. Hieronder zal ik Casper verder introduceren, dan weten jullie wie Casper is en wat hij kan.

Deze video is de introductie van onze Trainingsschema’s in de gym, in de sportschool. De basis van ons Defensiefit Trainings Programma bestaat uit workouts die je thuis kan doen, de welbekende home workouts, oftewel workouts die je kunt doen met eigen lichaamsgewicht en zonder apparaten of gewichten.

Maar toch was de vraag er om ook wat workouts samen te stellen voor in de gym: “joh ik train sowieso in de sportschool qua trainingslocatie, daar kun je natuurlijk de workouts doen met eigen lichaamsgewicht, maar als ik daar dan toch ben, kan ik dan ook wat gerichte oefeningen doen met apparaten en gewichten?”

En daar hebben we de laatste periode hard aan gewerkt, en kun je nu ook gericht trainen voor de militaire keuring en opleiding in de sportschool en daarvoor hebben we een mooi Defensiefit Fitness Workout schema voor ontwikkeld, met daarin een reeks van oefeningen die jou optimaal voorbereiden op de keuring. Supergaaf!

En ja waarom vraag ik Casper om te ondersteunen? Hij is een boom van een vent, 2 meter lang, mega sterk en traint al jarenlang. Hij is nationaal en internationaal topsporter in de basketbal geweest en vanuit daar doorgegroeid naar de bodybuilding, en is de laatste jaren dus echt mega die kast aan het trainen geweest.

En onlangs heeft hij zelfs de switch gemaakt naar het trainen voor een Iron Man, dus het aspect uithoudingsvermogen (en natuurlijk wederom doorzettingsvermogen!!) gaat hij nu ook mega pakken. Heel gaaf!

Vandaag zijn we hier voor de opname van de eerste workouts, en dat gaat over de PUSH workouts en daar gaan we nu mee beginnen, dus let’s go!

Reactie plaatsen