Soldaat ICT Verbindingsdienst
14 september 2016 
1 min. leestijd

Soldaat ICT Verbindingsdienst

Lees hier het verhaal van defensiefitter Fabian V. over zijn traject om Soldaat ICT Verbindingsdienst te worden! Veel leesplezier!


Hi,

Ik ben Fabian Visser ben 18 jaar oud en woon in Houten. Ik wil graag bij defensie omdat ik het een heel uitdagend beroep vind en je veel buiten bent en je heel veel sport. Ik ben bij defensiefit gekomen toen ik tijdens het facebooken een advertentie tegen kwam en toen heb ik op die advertentie geklikt en heb ik even op de site rond gekeken en daardoor ben ik nu lid van Defensiefit.

Ik heb vorige week de resultaten van alle testen opgestuurd naar Djack. En dezelfde avond nog had ik een persoonlijk trainingsschema, ik heb ook namelijk nog niet heel veel tijd. Ik heb over ongeveer 5 weken mijn DFTK op de kazerne in Amersfoort en daar heb ik veel zin in!! Vandaag had ik mijn 4de DCP op school en die heb ik best goed afgerond.

Op donderdag 8 september begint het dan voor mij ik moet digitaal solliciteren op een functie bij Defensie dit is in mijn geval Soldaat ICT Verbindingsdienst. Na mijn digitale sollicitatie krijg ik een vragenlijst opgestuurd en die moet ik dan invullen deze vragenlijst bestaat ongeveer uit 240 vragen aan 1 stuk door.

Je kan namelijk niet stoppen tijdens het invullen van die test. Na die test krijg ik allemaal documenten opgestuurd die ik moet invullen en daarna weer terug sturen en daarna krijg ik een psychologisch onderzoek en een medische keuring. Na die twee onderzoeken wordt er nog door de mivd gekeken of ik geen rare dingen heb gedaan en als dat klaar is dan krijg een positief of negatief advies om bij Defensie te kunnen werken.

Ik hoop natuurlijk dat ik alles positief afrond en dat ik een baan bij defensie krijg. Als alles positief is dan is mijn opkomstdatum rond 17 mei 2017 en dan begint het echte militair zijn.

Tot zover even!

Gr,

Fabian

 

Samantha
Door

Samantha

op 14 Sep 2016

Succes Fabian!!

Danielle Kuypers
Door

Danielle Kuypers

op 15 Sep 2016

Succes!! en voor je het weet is de vragenlijst ingevuld, ik was er ook zo doorheen!! Xxx.

Reactie plaatsen