Vanuit Denemarken voorbereiden op de keuring :)
31 augustus 2016 
1 min. leestijd

Vanuit Denemarken voorbereiden op de keuring :)

 

Hoi allemaal,

Ik ben Marieke Schreurs en 20 jaar. Al een tijdje geleden heb ik me ingeschreven bij Defensiefit en kan zeggen het heeft me een aardig stuk op weg geholpen en heeft me blijven motiveren.

Ik woon op het moment in Denemarken i.v.m. mijn studie Purchasing Management. Waarom niet in Nederland studeren? Waarom wel? Ik wilde altijd al naar het buitenland, maar alleen maar reizen zie ik nu nog niet zitten. Vandaar dat ik mijn studie heb gecombineerd met mijn wens om naar het buitenland te gaan.

Ik ben van plan na komende zomer te beginnen bij Defensie. Vandaar dat ik ook ben gaan trainen met behulp van Djack om me voor de sollicitatie procedure goed voor te bereiden. Ik ben nog druk bezig met zoveel mogelijk te weten te komen over verschillende functies, omdat ik het nog niet helemaal zeker weet welke functie ik wil invullen. Wat ik wel weet is dat het een van de actievere functies wordt. Met het medische en administratieve heb ik niet zo veel. Dit is dus ook mijn taak voor de komende weken, naast mijn stage, om een keuze te maken voor de functie die het best bij me past.

Aanmelden moet ik me nog, maar ik hoop te kunnen solliciteren op een functie binnen de landmacht of marine waarvan ik overtuigd ben die bij me past. Ik ben erg benieuwd hoe het verder gaat de komende maanden. In de tussentijd blijf ik vooral erg mijn best doen met trainen, zodat dat in ieder geval niet een uitschakel punt wordt tijdens het hele sollicitatie traject.

De volgende keer ga ik iets vertellen over mijn ups en downs die ik tegenkwam tijdens het volgen van het schema en het alleen verblijven in een ander land zonder mijn vertrouwde leventje om me heen.

Groetjes,

Marieke

Reactie plaatsen