Voorkom dat je wordt afgewezen op de keuring
Voor je weggaat, heb ik hier een handige fitheids test voor je klaar staan.

Page content

Dreams don’t work unless you do.

article content

Dreams don’t work unless you do.

Vandaag de eerste ingezonden blog van defensiefitter Shannon van der G. !

Veel leesplezier :)!


Veel mensen denken bij defensie aan oorlog en schieten, maar voor mij is het veel meer dan dat. Mijn naam is Shannon van der Geer en mijn droom is om officier te worden bij de infantrie.

Mijn droom om een functie bij defensie te gaan vervullen, is er lang niet mijn hele leven geweest. Na het behalen van mijn HAVO-diploma wist ik eigenlijk maar één ding zeker, namelijk dat ik wat wilde betekenen voor de samenleving. Om deze reden heb ik gekozen voor de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening. In het eerste jaar van mijn opleiding wist ik al vrij snel dat ik naast mentale uitdaging ook fysieke uitdaging in mijn baan wilde en dit erg in mijn huidige opleiding miste. Na wat zoekwerk op internet kwam ik al vrij snel op de website van defensie terecht en ben daar tot de dag van vandaag een standaard bezoekster.

Aankomend jaar ga ik afstuderen en dit betekent dat mijn droom om te werken bij defensie steeds dichter bij komt voor mij. Ik weet wat ik wil en ik weet hoe ik er moet komen, maar de weg erheen is niet geheel zonder tegenslagen. Bij het solliciteren voor defensie komt veel kijken en om het krijgen van mijn droombaan niet aan het toeval over te laten, ben ik vastberaden om mij zo optimaal mogelijk voor te bereiden. Defensiefit helpt mij hierbij door trainingen op maat te bieden, altijd voor mij klaar te staan voor vragen en tips en door wekelijks de vorderingen omtrent voeding, slaap en de trainingen door te bespreken. Verder zorgt het geheime ledenforum ervoor dat je gemakkelijk ervaringen kunt delen en elkaar kan blijven inspireren.

Ik ben Defensiefit.nl erg dankbaar voor de stappen die ik tot nu toe heb gemaakt en ik kijk er naar uit om mijn ervaringen op mijn weg naar defensie met jullie te delen!

Groetjes Shannon

 

Comment Section

0 reacties op “Dreams don’t work unless you do.

Plaats een reactie