De eerste 2 weken training bij Defensiefit zitten erop!
20 augustus 2016 
1 min. leestijd

De eerste 2 weken training bij Defensiefit zitten erop!

Trainen bij Defensiefit

Wat leuk dat je op de defensiefit.nl site kijkt. En natuurlijk mijn blog wilt lezen!
Ik ben gevraagd door Djack of ik voor defensiefit zou willen bloggen. En natuurlijk wil ik dat om mijn ervaringen te delen met jullie.

Ik zal me eerst even voor stellen. Ik ben Daniëlle Kuypers en ik ben 21 jaar. Ik woon in Utrecht, lekker in het midden van het land. In 2015 ben ik afgestudeerd aan het CIOS sport en bewegen in Arnhem als Ortho-bewegingsagoog. Daarna heb ik deze keuze gemaakt om gelijk door te gaan met een HBO opleiding fysiotherapie. Hier ben ik in april mee gestopt.

Keuze voor defensie

Toen is mijn keuze op defensie gevallen. Ik kwam hier steeds meer in aanraking mee door vrienden en kwam erachter dat ik het nog leuker vind dan dat ik het al vond en wilde er nu voor gaan. Inmiddels heb ik al een keuring gehad bij de Marechaussee, maar ben ik afgekeurd (hier vertel ik een volgende keer wel meer over).

Keuze voor defensiefit

Zo is ook mijn keuze gevallen om me aan te sluiten bij defensiefit. Toen ik mijn keuringen bij defensie had lopen, ben ik gaan googlen hoe ik mij het beste voor kon bereiden op de keuringen en zo kwam ik uit bij defensiefit. Ik had al wat contact met Djack over de keuringen maar was nog niet ingeschreven bij defensiefit, en zelfs dan staat hij je te woord en geeft je overal een duidelijk antwoord op om je zo goed mogelijk te helpen. Daarom is mijn keuze ook gevallen op defensiefit, want je krijgt altijd heel snel antwoord en Djack is er altijd voor je!

Ik ben nu 2 weken bezig met mijn trainingsschema, dus echt over progressie kan ik nog niet praten. Wel merk ik dat ik nu op een andere manier train dan met alleen maar gewichtjes gooien;)

In mijn volgende blog zal ik meer vertellen over mijn ervaring met de keuringen en hoe het met mijn trainingsschema en vooruitgang gaat.

Tot de volgende blog!

Liefs,

Danielle.

Reactie plaatsen