Voorkom dat je wordt afgewezen op de keuring
Voor je weggaat, heb ik hier een handige fitheids test voor je klaar staan.

Page content

De eerste 2 weken training bij Defensiefit zitten erop!

article content

De eerste 2 weken training bij Defensiefit zitten erop!

Vandaag plaatsen we het ingezonden blog van defensiefitter Danielle Kuypers!

Veel leesplezier :)!


Heej,

Wat leuk dat je op de defensiefit.nl site kijkt. En natuurlijk mijn blog wilt lezen!
Sinds kort heb ik een eigen blog en ben ik gevraagd door Djack of ik ook voor defensiefit zou willen bloggen. En natuurlijk wil ik dat om mijn ervaringen te delen met jullie.

Ik zal me eerst even voor stellen. Ik ben Daniëlle Kuypers en ik ben 21 jaar. Ik woon in Utrecht, lekker in het midden van het land. In 2015 ben ik afgestudeerd aan het CIOS sport en bewegen in Arnhem als Ortho-bewegingsagoog. Daarna heb ik deze keuze gemaakt om gelijk door te gaan met een HBO opleiding fysiotherapie. Hier ben ik in april mee gestopt.

Toen is mijn keuze op defensie gevallen. Ik kwam hier steeds meer in aanraking mee door vrienden en kwam erachter dat ik het nog leuker vind dan dat ik het al vond en wilde er nu voor gaan. Inmiddels heb ik al een keuring gehad bij de Marechaussee, maar ben ik afgekeurd (hier vertel ik een volgende keer wel meer over).

Zo is ook mijn keuze gevallen om me aan te sluiten bij defensiefit. Toen ik mijn keuringen bij defensie had lopen, ben ik gaan googlen hoe ik mij het beste voor kon bereiden op de keuringen en zo kwam ik uit bij defensiefit. Ik had al wat contact met Djack over de keuringen maar was nog niet ingeschreven bij defensiefit, en zelfs dan staat hij je te woord en geeft je overal een duidelijk antwoord op om je zo goed mogelijk te helpen. Daarom is mijn keuze ook gevallen op defensiefit, want je krijgt altijd heel snel antwoord en Djack is er altijd voor je!

Ik ben nu 2 weken bezig met mijn trainingsschema, dus echt over progressie kan ik nog niet praten. Wel merk ik dat ik nu op een andere manier train dan met alleen maar gewichtjes gooien;)

In mijn volgende blog zal ik meer vertellen over mijn ervaring met de keuringen en hoe het met mijn trainingsschema en vooruitgang gaat.

Tot de volgende blog!

Liefs,

Danielle.

Comment Section

0 reacties op “De eerste 2 weken training bij Defensiefit zitten erop!

Plaats een reactie