Voorkom dat je wordt afgewezen op de keuring
Voor je weggaat, heb ik hier een handige fitheids test voor je klaar staan.

Page content

Consistentie is de sleutel tot succes

article content

Consistentie is de sleutel tot succes

Het einde van november en het begin van december is in zicht. Terwijl de temperaturen buiten afwisselen van koud naar warm en van warm naar koud, kijk ik in mijn apen-onesie terug op een week waarin mijn trainingen voor geen meter liepen en mijn lichaam alles behalve krachtig aanvoelde. De koorts die mij de afgelopen nachten flink bezig heeft gehouden is hier hoogstwaarschijnlijk de reden voor geweest, maar toch voelt deze reden niet genoeg voor mij. 

Nu ik dit aan het typen ben vraag ik mij af waar een mens zich allemaal wel niet druk om kan maken, maar toch baal ik als ik niet het optimale uit mijn week heb kunnen halen. Het belangrijkste is dat er weer een week voorbij is en ik weer een stapje dichter bij de eindstreep ben. Hoe je het ook went of keert aan het einde van de dag is het het belangrijkste dat je weet waar je staat en waar je naartoe wilt en dat iedere stap die je daarin maakt, vooruit of achteruit, je gaat brengen waar je uiteindelijk wilt zijn.

Nu we november hebben afgesloten met een goede griep, kan ik mij vollebak gaan focussen op de maand december en iedereen weet wat dat betekent. Het eten van rijst, kip en groente lijkt toch plotseling wat minder aantrekkelijk dan die pepernoten en chocolade munten en jezelf helemaal volstouwen met kerst klinkt ook niet verkeerd in de oren. Want ach dat heb je wel verdiend na al die maanden zo hard werken toch?

Ik ga mijn best doen om ook deze maand mij netjes aan mijn voedingsschema te houden en vooral in gedachte te houden dat de toekomstige Shannon van de zomer erg blij gaat zijn met de keuzes die winter Shannon heeft gemaakt. Denk dus nog even drie keer na voor die zak chocoladepepernoten tevoorschijn tovert en vergeet niet dat ieder pondje door het mondje gaat. Consistentie is de sleutel tot succes en mijn mealpreps helpen mij om consistent te blijven. Wat helpt jou? 

Liefs Shannon 

Comment Section

0 reacties op “Consistentie is de sleutel tot succes

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.